Blomstrende vår

Blomstrende vår

søndag 6. oktober 2013

One, two, three, four, FIVE!!

Med ballonger i taket, blomster på bordet og lysene tent ventet to rosakledde på at gjestene skulle komme. Etter å ha sett Karsten og Petra-filmen to ganger i helgen (slik at vi voksne fikk arbeidsro) kunne vi endelig si velkommen til fine venner:) og det beste med barnebursdager er at gjestene kommer nøyaktig klokken tolv, slik at jubilanten ikke trenger å vente mer enn nødvendig. 
Flotte femåringen vår! Guri som jeg elsker hu!!

Etter oppakking, ostesmørbrød med Batman- og Hello Kittyformet ketsjup og brus var det tid for Smake-leken, Flasketuten peker på og utforsking av gavene.

Sånn ser det ut når fem store og en liten kaster seg over skattekista etter endt jakt opp og ned, frem og tilbake i huset.
Og se den store fine skatten de fant! 

Med godteri i magen og litt på bordet var det tid for kake.
På et fat av vaffelhjerter blåste Gull ut de fem lys som viste at ennå ett år er gått, og et nytt år er godt på vei.

Femårslyset er brent ned, skålene er tomme for både druer og godteri, ballongene kan henge til neste helg og da jeg skulle fryse ned vaffelrøreresten så fant jeg ispinnene vi glemte å ta opp under selskapet -kan'ke huske alt.. Oppe i andre etasje ligger det et bursdagsbarn med store problemer med å sove kun fordi dagen var sååå bra! "Mamma, takk for en kjempefin bursdag" Så da gjør det ikke noe at det ble noen turer opp og ned trappa i kveld :)

Oppskrift på den vakre centerpiece kommer i morgen, så følg med ;)


1 kommentar:

  1. Ser ut så det har vært en fantastisk dag!! Gratulere så masse t fineste storpia :) Stor klem til dere fra Cecilie & Rune, Henning & Sigve :)

    SvarSlett