Blomstrende vår

Blomstrende vår

torsdag 4. juli 2013

Passer det om vi stikker innom en tur?!

Noe av det beste med sommer er den løse spontaniteten som mange får. I motsetning til jul- og påskeferie som ofte er full av avtaler, tradisjoner og familieforpliktelser, så er sommeren så lang, lys og fri:)

Igår ettermiddag hadde vi et slikt herlig besøk. Du vet, sånn et besøk som vil feste seg i hukommelsen, ikke for hva som ble sagt og gjort, men fordi stemningen var så god. Mens de store jentene sprang rundt og rundt med mer og mer lyd, satt vi voksne og spiste deilig middag og dessert. Ingenting er vel som Norske jordbær, det vet selgerne og det er vel derfor de koster nærmere en femtilapp for kurven.. Lillebror fikk hilse på en som var enda mindre enn han, så stas at han gjerne ville klype han i stykker.

Kjøkkenet stod på huet og leker fløt i stuene, men for en fantastisk avslappet ettermiddag! Jentene var helt knekt og sovnet på et par minutter ved leggetid, og da var det deilig for mammaen å sette seg ned med både bok og håndarbeid:) 

Så oppfordringen er; hvis du er i Rjukan-traktene, ta kontakt! For vi ønsker å ha et åpent hjem hvor folk kan komme, skravle, spise, leke og blir det seint på kvelden så har vi masse plass til overnatting. Alt går og alt løser seg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar