Blomstrende vår

Blomstrende vår

søndag 1. september 2013

Nabo waro fe-ro Satodeh!

Familien handler ikke om blod, men om bånd. Det er samværet som binder oss sammen, at vi interesserer oss for og bryr oss om hverandre, sover under samme tak og spiser rundt samme bord. Slik at dine og mine blir våre, og barna opplever at de har bestemødre og bestefedre overalt.

(...) Noen vil vel kalle sånne som oss for "oppløste familier", men det er feil. Vi er opphøyde familier, familier i andre potens, minst.

- Ingebrigt Steen Jensen i avisen Vårt Land.

Hvis du vil lese alt han skrev se her; http://www.verdidebatt.no/debatt/cat19/subcat20/thread423522/#post_423522

Lørdagskvelden ble tilbragt på erbødige Odd Fellow'n i Skien, sammen med nesten femti andre for å feire en 60 års jubilant! Hvilken kveld, hvilken samling og festlig lag!!

I ordets rette forstand så ble vi plassert sammen med de andre unge på barnebordet. Ingen lørdag uten lørdagsgodteri!
Men det var de superduper vakre karaflene jeg falt for! Beste redesign av Norgesglass som jeg noen gang har sett, sier bare ja takk begge to! :D

Blomstene var enkle, men slagkraftige. Hortensia er min favoritt høstblomst, fersk og tørka.

Hilde Norland Gundersen og Erik Damberg hadde overraskende konsert med musikkinnslag fra Prøysen, Wizzard of Oz, Halvdan Sivertsen og noen skikkelige afrikanske "gloser". Snakk om forrykende bra innslag av en eminent gitarist og en dyktig sanger og entertainer. Og bursdagsbarnet fikk ikke bare en bursdagsang, men et helt kobbel! 

Svigerinner <3

Mange flotte taler, gaver og hjemmedikta sanger fra gjestene. Og gjett om han ble overrasket da han gitaren var til han. "Er den til meg?!" Da han hadde fått summet seg slo han til med en studentvise fra Tromsø, som ble rene allsangen.

Før det som seg hør og bør ble kake! 

Takk for en strålende fest!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar