Blomstrende vår

Blomstrende vår

mandag 9. september 2013

Den ultimate smekke:)

På lørdag var det Kjerringsveiven, med tilhørende Kjerringtorg, her på Rjukan. Jeg synes det er noe helt eget ved å reise på marked der butikkene har stilt opp varene sine på en liten treplate og satser på godt vær. Å få varene sine pakket inn i silkepapir, kanskje med et sløyfebånd og lagt ned i en papirpose -ja det er ekstra stas for meg! (små gleder...)
I år ble det handling på meg, men da mest hos Om att sin bod. Varene var alle lekkert lagt frem og satt opp ved bruk av gamle trekasser og fargene kom ordentlig frem!
Jeg kjøpte en meget praktisk smekke til Kompis. Stor og god med fin farge, i frottestoff med trykknapper i nakken, men også lang kanting som kan knytes:) Ingen grøt blir klint utover klær og etter endt måltid så kan ansiktet vaskes med smekken. Er du på tur og har spist opp all maten, så kan du fint bruke smekken som et nød-underlag ved skifting av bleie. Perfekt!
Dette er herved favorittsmekken både for Mammaen og gutten som leker borte-titt-tei ved matbordet:) Til neste års karneval så kan jeg jo bare stryke på en superbokstav og så er Kompis superhelt med kappe!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar