Blomstrende vår

Blomstrende vår

onsdag 14. mars 2012

Sola varmer i vinduskarmen

og vindusruta er dekket av et tett lag med skitt.
På plenen smelter snøen og plattingen er helt bar og fin ( hele vinteren igjennom måker vi strengt tatt mer enn nødvendig, kun for at det skal bli vår raskt!), snart pakkes ski og sklibrett vekk, mens syklene vaskes og gjøres klar for en ny sesong. Ute venter en god tid med stell i hage og vask av lekestue ( hvis bare Pusen snart kunne reise seg opp på to, så hadde utelivet vært mye enklere...) og mitt ønske om å bare få alt fiks ferdig!
Men innen solen varmer godt og det er deilig å være masse ute, så får huset en real løft innvendig. Alle rom skal nå vaskes og ryddes, (og i samme slengen kommer mye til å ta turen til Rjukans bruktbutikk) alle sine klær skal få en gjennomgang hvor det som er for smått legges vekk til nestemann og det blir lettere å se hva som trengs.
Etter påske så bare MÅ vi sette igang med årets prosjekter
1) male hus, garasje og lekestue utvendig
2) gjøre loftsrommet/kontoret/gjesterommet om til 2 stk soverom (barn skal sove i egen seng på eget rom, for da får mammaen også sovet godt! + at det mest praktiske er å ha en dør man kan lukke inn til kontoret...)
3) Pusse opp det stusslige lillebadet i andre etasje.
4) Rive og fikse og ordne til nede i kjelleren, slik at oppbevaringen blir helmax.
Egentlig gøyale prosjekter, for når de er ferdig så vil hele huset innvendig være etter vårt ønske og standard, meeen... nr 2 og 4 omfatter jo per dags dato lagringsrommene våre og hvor skal vi lagre alt det stæsjet mens det holder på?! Og med nr 1 så er en jo veldig avhengig av været...
Får bare krysse fingrene for at alt går etter planen og mitt tidsskjema:)
Mange planer og drømmer for tiden fremover, men først og fremst skal jeg bare nyte at våren har kommet og forhåpentligvis blir værende her:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar