Blomstrende vår

Blomstrende vår

onsdag 25. februar 2015

Det siste blogginnlegg....

I dag er det 33 år siden jeg, Silje, ble storesøster til Dagrun. Etter Dagruns ønske skulle jeg skrive det siste innlegget på hennes blogg. Dagrun døde med sine nærmeste rundt seg 11. januar, og fikk en begravelse som var min kjære lillesøss verdig. Takk til dere alle som fulgte henne på bloggen, jeg vet hun satt enormt pris på det.


4 kommentarer:

  1. Jeg "kjente" Dagrun kun gjennom å ha fulgt bloggen hennes det siste året. Mange av hennes velskrevne innlegg har fått meg til å tenke og se ting i min egen tilværelse fra flere vinkler. Jeg beundrer hennes åpenhet, ærlighet, optimisme og evne til å formidle både gleder og sorger på en utrolig fin måte! Hun må ha gjort en stor forskjell og betydd mye for mange! Det er fryktelig trist å høre at det gikk denne veien til slutt. Min dypeste medfølelse til ektemann og deres 3 nydelige barn, storesøster og alle andre som sto henne nær <3

    SvarSlett
  2. Jeg "kjente" også Dagrun kun gjennom denne bloggen, som jeg tilfeldigvis fant for to år siden. Jeg har beundret henne for hennes ærlighet, mot og fokus på livets gode ting midt en vond og vanskelig tid. Mange ganger har jeg fått satt mine egne ting i perspektiv når jeg har lest Dagrun sine blogginnlegg. Det er forferdelig trist at hun døde. Som småbarnsmamma selv, er det fryktelig vondt å tenke på de tre små som må vokse opp uten mamma'n sin.
    Mine varmeste tanker går både til barna og dere andre som sto Dagrun nær. Må Gud være nær dere alle.

    SvarSlett
  3. Maria Christensen10 mars, 2015 12:46

    Jeg mødte Dagrun og hennes fine familie på Montebellosenteret høsten 2013. For en flott person og en enorm inspirasjon for oss andre på senteret med kreft hos en av foreldrene. Det er så trist å lese at hun ikke finnes her på jorden lenger. Min varmeste medfølelse til mannen og barna, dette burde bare ikke skje. Noe så urettferdig. Hun inspirerte oss andre og gjorde en forskjell i andres liv.

    SvarSlett
  4. Så fryktelig trist å få denne beskjeden. Jeg kjente Dagrun også gjennom bloggen, varme fine innlegg som har satt spor i meg. Jeg har satt enormt pris på å få være leser.Dette er ei vond tid, og mine varmeste tanker går til dere alle, familie og venner. Hilsen fra Anne i nord.

    SvarSlett