Blomstrende vår

Blomstrende vår

torsdag 8. september 2011

Godt? Vondt? Aner ikke...

Ha ha ha... Å lage "likør" er rett og slett festlig:) Andre er nøye på alt av oppmåling og smakstilsetting på kjøkkenet. Jeg bare slenger opp i litt som er godt og som sikkert (kanskje) passer fint sammen. Nå ble det rabarbra likør med peppermynte, honning og chili... Hmmm... passer kanskje godt når en har litt vondt i halsen?!
1 stk Norgesglass.
1 neve peppermynteblader
1 god del lynghonning
litt mere sukker
2 tørka chilier fra India (SUPERsterke, tilogmed 3 år etter at jeg kjøpte de...)
60% sprit fra polet
1 mørk kjeller
1 glemsom hjerne og god tålmodighet.
Så får vi se hvordan det smaker vinteren 2013, og om det er en oppskrift som skal gjentas...
For tålmodige leser; fortsettelse følger:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar