Blomstrende vår

Blomstrende vår

onsdag 14. september 2011

Eplekaka smaka:)

150 gr smør og 200 gr sukker røres kvirrevirrehvitt (neeei... du får ikke smake. ikke gjør det Gull. fingrene ut av kenwooden. vekk med den skjea.)
2 egg blandes inn (neeei... æsj. ikke spis det, det er ekkelt)
før det tørre slenges opppi:
2 ts bakepulver (jeg like ikke jånn.)
50 gr potetmel
200 gr hvetemel
2 ts vaniljesukker (jeg like jånn ukker!)
Alt klines ut i en ferdig smurt kakeform, før 2-3 epler skjæres opp og dyttes nedi.
Til slutt et lett fint dryss av kanel og sukker (eller alternativt en dynge med kanel i midten)
(sånn jenta mi, nå kan du slikke bollen og kose deg) Slik ser kaka ut før den står på benken og får små og store pekefingre stukket nedi godsakene. (nam. dette er godt!)Etter 45 minutter inne i en 180 grader varm ovn, ser den slik ut. (som du ser har jeg ikke mulighet til å være en typisk interiørblogger, for komfyren er rett og slett møkkete.)Så var det tid for å spise kaka:) Grunnen til at vi bakte?! Vel.. jeg fant noen slitne epler i kjøleskapet og hva skal en finne på når minsten bare ligger oppe og purker, mens storesøster er rastløs. Og så passet det jo veldig bra med at "minsten" idag er 10 måneder:) Vi finner alltids en unnskyldning til å bake og spise kake..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar