Så der lå jeg under et varmt teppe, i et mørkt rom og lot kroppen få hvile mens hodet utviklet ideene ferdig. Vips! så var meny, invitasjoner, gjesteliste og pynt på plass til min spontane høstfeiring (så får vi se om det lar seg gjennomføre, men det er jo gøy å drømme..) Jeg hadde kommet på en ny maleide og gikk med spenstige skritt inn på butikken og kjøpte en stor bunke blader (viktig å smi mens jernet er varmt eller.. før lønningen må overføres til regningskontoen..)
Vel hjemme fikk nyvunnet energi sitt utløp på kjøkkenet.
Epler ble skrelt til dagens dessert.
Her i huset har vi dessert hver dag. Høres kanskje litt skremmende usunt ut, men desserten kan være alt fra en seigmann, til druer, vannmelon eller som idag eplekake. Og den som ikke spiser opp middagen sin, får heller ikke dessert.
Det er den spise-opp-middagen-metoden som funker best her i huset etter at Middagstrollet som banket på, og ville spise middag og tær, var avslørt.
Og med nystekt eplekake sier vi gratulerer med dagen til det ni år gamle søskenbarnet og morgendagens Bestemorsjubilant! Hadde det vært mulig å sende kake i posten så hadde vi sendt både nedover til Skien og over til Vestlandet.
Dagens middag er kylling med KR (KjøleskapsRester). Denne gangen er det potet, mais, løk, redikker (!) sopp og fløte. Alt er jo godt, så da satser vi på at det passer sammen. Aldri lagd før, aldri smakt før..
Hei, ble så inspirert av ideen deres med å alltid ha dessert :-) Så det vil jeg prøve å "kopiere". I dag ble det et lite spyd, med en seigmann og noen blåbær. Gjorde stor lykke hos både mann og barn.
SvarSlettHilsen Hanne
Så hyggelig!
SlettDet skal ikke så mye til for å glede noen, når de minst venter det ;)